המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים לחצי את עגבניות השרי ומוסיפים זיתים, זעתר, קמצוץ של מלח ופלפל.
מטגנים בשמן זית את גרעיני החמנייה עד לצבע שחום, ובעודו חם יש לשפוך את התכולה לסלט.
מוסיפים את הגבינה, מערבבים קלות ושמים במקרר ל-30 דקות, והנה סלט פשוט טעים וקל. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0