המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את העגבניות, זורים עליהן מעט מלח בכדי שיספגו את הנוזלים העודפים, ומניחים בצד.
קולים את הלחם בטוסטר. ולאחר מכן, חותכים אותו לקוביות.
הכנת הרוטב: יוצקים לקערה קטנה 2 כפות שמן זית, מיץ מחצי לימון, ומוסיפים את קוביות התיבול (מוציאים את קוביות התיבול מבעוד מועד על מנת שתתרככנה). מערבבים היטב.
לאחר מכן, שופכים לקערה גדולה את העגבניות, קוביות הלחם והרוטב.
מערבבים הכל, וזורים מעל הסלט מלח ופלפל שחור. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0