המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים מחבת גדולה, מוסיפים שמן זית ומאדים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים, שום, רוזמרין, סלרי וגזר ומטגנים עד להשחמה.
מוסיפים את הפלפלים, העדשים המבושלות, פטרוזיליה ומתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל.
מחממים את השניצל, חותכים לקוביות, מערבבים עם הסלט ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0