המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים את העדשים בסיר עם הרבה מים, מביאים לרתיחה, מנמיכים אש ומבשלים עוד כחצי שעה (העדשים צריכות להשאר מוצקות).
מסננים את העדשים ממי הבישול ומעבירים לקערה.
מוסיפים את שאר החומרים פרט לכוסברה, מערבבים לסלט אחיד. מצננים לטמפ' החדר, מכסים ומכניסים למקרר.
סמוך להגשה, מפזרים את הכוסברה ומערבבים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0