חותכים את חזה העוף לרצועות לרוחבו. ממליחים ומפלפלים.
שלב 2
0 דקות
שמים בקערת סלט גדולה את עלי הרוקט והחסה, ומסדרים עליהם פרוסות בצל.
שלב 3
0 דקות
מחממים היטב את השמן במחבת גדולה. מוסיפים את העוף ומטגנים אותו משני הצדדים עד שישחים קלות. מוסיפים את האגוזים, ומטגנים אותם עם העוף. מוסיפים את מיץ הלימון והחומץ הבלסמי, וממשיכים לטגן עוד שתי דקות.
שלב 4
0 דקות
מתבלים במלח, פלפל וסוכר ויוצקים את כל תכולת המחבת החמה על הסלט בקערה. מערבבים קלות ומגישים מיד.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
חותכים את חזה העוף לרצועות לרוחבו. ממליחים ומפלפלים.
שלב 2
מתוך
4
שמים בקערת סלט גדולה את עלי הרוקט והחסה, ומסדרים עליהם פרוסות בצל.
שלב 3
מתוך
4
מחממים היטב את השמן במחבת גדולה. מוסיפים את העוף ומטגנים אותו משני הצדדים עד שישחים קלות. מוסיפים את האגוזים, ומטגנים אותם עם העוף. מוסיפים את מיץ הלימון והחומץ הבלסמי, וממשיכים לטגן עוד שתי דקות.
שלב 4
מתוך
4
מתבלים במלח, פלפל וסוכר ויוצקים את כל תכולת המחבת החמה על הסלט בקערה. מערבבים קלות ומגישים מיד.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
1
ש
שולה
עדיף להשתמש בפרגית ולא בחזה עוף שהוא יותר יבש. פרגית שצולים לפני כן על מחבת פסים היא עסיסית יותר.
הערות 1