המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים 2 מלפפונים לאורכם, ואז לצורה של חצי ירח.
חותכים את חזה העוף הצלוי לחתיכות קטנות.
קולים כפית שומשום במחבת ללא שמן על אש גבוהה במשך 5 דקות, עד להזהבה.
מערבבים את חומרי הרוטב בקערה עם מטרפה, עד לקבלת תערובת אחידה. כף חמאת בוטנים, 3/4 כף חומץ אורז או חומץ רגיל, 3/4 כף סויה, 1 כפית דבש או סילאן, 1/2 כפית שמן שומשום, כפית מים ו-1/2 כוס חלב קוקוס.
מערבבים יחד את כל מרכיבי הסלט: מלפפונים, עוף, שומשום קלוי, עלי כוסברה ורוטב. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0