מכינים את העוף: מכסים במים ומוסיפים לסיר פרוסה עבה (1 ס"מ) שורש זנגביל טרי קלוף, פרוסה עבה של לימון עם הקליפה, 6 גרגרי פלפל אנגלי שבורים, קורט מלח. מביאים לרתיחה בסיר סגור. מנמיכים את הלהבה, מבשלים במשך 15 דקות. מכבים את הלהבה ומניחים לחזה העוף להצטנן בנוזלי הבישול בסיר הסגור.
שלב 3
0 דקות
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על גבי האריזה. מסננים, שוטפים במים קרים ומסננים היטב. מעבירים את הפסטה לקערת ערבוב גדולה.
שלב 4
0 דקות
בזמן שהפסטה מתבשלת, מרתיחים מעט מים בסיר שני וחולטים את השעועית הקפואה במים הרותחים במשך דקה. מסננים, שוטפים במים קרים ומסננים היטב. קוצצים את השעועית לקטעים קצרים, ומוסיפים לקערה.
שלב 5
0 דקות
חותכים את חזה העוף לקוביות בינוניות ומוסיפים לקערה. קוצצים את הפלפל ומוסיפים גם אותו.
שלב 6
0 דקות
טורפים בקערה קטנה את המצרכים לרוטב: מיונז, חרדל, חומץ, שמן זית, קארי וסוכר. מוסיפים את המים לתערובת בהדרגה, תוך טריפה.
שלב 7
5 דקות
יוצקים את הרוטב לקערה, מוסיפים את הריחן הקצוץ ומערבבים בתנועות הקפצה. מגישים מיד, או מכסים ושומרים במקרר עד לשעת ההגשה.
*ניתן להמיר את חזה העוף ב-300 גרם עוף מבושל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
7
אופן ההכנה:
שלב 2
מתוך
7
מכינים את העוף: מכסים במים ומוסיפים לסיר פרוסה עבה (1 ס"מ) שורש זנגביל טרי קלוף, פרוסה עבה של לימון עם הקליפה, 6 גרגרי פלפל אנגלי שבורים, קורט מלח. מביאים לרתיחה בסיר סגור. מנמיכים את הלהבה, מבשלים במשך 15 דקות. מכבים את הלהבה ומניחים לחזה העוף להצטנן בנוזלי הבישול בסיר הסגור.
שלב 3
מתוך
7
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על גבי האריזה. מסננים, שוטפים במים קרים ומסננים היטב. מעבירים את הפסטה לקערת ערבוב גדולה.
שלב 4
מתוך
7
בזמן שהפסטה מתבשלת, מרתיחים מעט מים בסיר שני וחולטים את השעועית הקפואה במים הרותחים במשך דקה. מסננים, שוטפים במים קרים ומסננים היטב. קוצצים את השעועית לקטעים קצרים, ומוסיפים לקערה.
שלב 5
מתוך
7
חותכים את חזה העוף לקוביות בינוניות ומוסיפים לקערה. קוצצים את הפלפל ומוסיפים גם אותו.
שלב 6
מתוך
7
טורפים בקערה קטנה את המצרכים לרוטב: מיונז, חרדל, חומץ, שמן זית, קארי וסוכר. מוסיפים את המים לתערובת בהדרגה, תוך טריפה.
שלב 7
מתוך
7
יוצקים את הרוטב לקערה, מוסיפים את הריחן הקצוץ ומערבבים בתנועות הקפצה. מגישים מיד, או מכסים ושומרים במקרר עד לשעת ההגשה.
*ניתן להמיר את חזה העוף ב-300 גרם עוף מבושל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0