המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
אופן ההכנה:
מכינים את העוף: מכסים במים ומוסיפים לסיר פרוסה עבה (1 ס"מ) שורש זנגביל טרי קלוף, פרוסה עבה של לימון עם הקליפה, 6 גרגרי פלפל אנגלי שבורים, קורט מלח. מביאים לרתיחה בסיר סגור. מנמיכים את הלהבה, מבשלים במשך 15 דקות. מכבים את הלהבה ומניחים לחזה העוף להצטנן בנוזלי הבישול בסיר הסגור.
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על גבי האריזה. מסננים, שוטפים במים קרים ומסננים היטב. מעבירים את הפסטה לקערת ערבוב גדולה.
בזמן שהפסטה מתבשלת, מרתיחים מעט מים בסיר שני וחולטים את השעועית הקפואה במים הרותחים במשך דקה. מסננים, שוטפים במים קרים ומסננים היטב. קוצצים את השעועית לקטעים קצרים, ומוסיפים לקערה.
חותכים את חזה העוף לקוביות בינוניות ומוסיפים לקערה. קוצצים את הפלפל ומוסיפים גם אותו.
טורפים בקערה קטנה את המצרכים לרוטב: מיונז, חרדל, חומץ, שמן זית, קארי וסוכר. מוסיפים את המים לתערובת בהדרגה, תוך טריפה.
יוצקים את הרוטב לקערה, מוסיפים את הריחן הקצוץ ומערבבים בתנועות הקפצה. מגישים מיד, או מכסים ושומרים במקרר עד לשעת ההגשה. *ניתן להמיר את חזה העוף ב-300 גרם עוף מבושל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0