המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את רצועות העוף בקערה, מוסיפים את רוטב הסויה, רוטב הצ'ילי המתוק, הקטשופ, מרק תיבול עוף, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים היטב, כך שיצפו בשכבה אחידה את רצועות העוף.
מחממים שמן במחבת רחבה ומוסיפים את רצועות העוף המתובלות, עם נוזלי הרוטב ומטגנים יחד, 10-8 דק', לבישול וריכוך רצועות העוף.
מניחים את רצועות העוף המבושלות בקערה, מוסיפים את רסק הבזיליקום, שום ומיונז (אפשר להוסיף יין לבן), מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים יחד.
מחלקים את עלי הבייבי לשתי צלחות ומפזרים עליהם 6 עגבניות שרי לכל מנה. מפזרים על מצע הירק את סלט העוף החם. מעטרים בפלחי קרמבולה או תפוז. מפזרים מיני קרוטונים על כל מנה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0