המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשטוף היטב את כל העלים, להסיר את הגבעולים הקשים, לקצוץ את העלים דק.
לגרוס את הפיצוחים: אפשר חצי דקה במעבד מזון, אבל לא דק מדי (שלא ייצא כמו אבקה). להוסיף את הפיצוחים ואת יתר המרכיבים ולערבב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0