המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מנקים את חזה העוף משאריות שומן. מוסיפים שלוש כפות סויה ומשרים במשך כ-60 דקות לפחות.
חותכים את נתח החזה לרצועות דקות. מוסיפים את רצועות חזה העוף למחבת עם שמן חם וצולים את רצועות החזה עד שיקבלו גוון זהוב. מוציאים את הרצועות מהמחבת ומניחים בקערית.
יוצקים לקערית את מצרכי הרוטב, ומערבבים היטב עד קבלת מרקם אחיד וחלק.
מניחים בקערה את עלי החסה, עלי הבייבי קוביות הדבלים והחמוציות/האגוזים המסוכרים.
מוסיפים לקערה את רצועות חזה העוף. יוצקים מעל את הרוטב. מערבבים היטב ומפזרים מעל השקדים והאגוזים המסוכרים. *ניתן להמיר את האגוזים המסוכרים בחופן חמוציות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0