המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור לחום בינוני (150 מעלות). מערבבים את עגבניות השרי החצויות עם שלוש כפות שמן זית, כפית מלח וטימין. מעבירים לתבנית ואופים 30 דקות או עד שהעגבניות מתכווצות מעט.
מוציאים מהתנור, מעבירים את העגבניות והנוזלים שנוצרו לכלי אחסון ומצננים במקרר.
לוינגרט: שמים את כל מרכיבי הוינגרט במעבד מזון ומפעילים עד לקבלת רוטב אחיד. מתבלים במלח ופלפל.
להגשה: שוברים את הלחמיות לחתיכות קטנות. שמים בכלי הגשה את התרד, עלי הבייבי, עגבניות השרי האפויות (כולל הרוטב שנוצר בזמן אפייתן), הסלק והקולורבי ומערבבים.
יוצקים מעל את רוטב הוינגרט, מוסיפים את שברי הלחמיות ומערבבים היטב. מפזרים מעל את כדורי הלאבנה ומגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0