המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את עלי הבייבי, הנבטים וחצאי עגבניות השרי בקערה.
שופכים מעל את הרוטב ומערבבים בתנועות קיפול עדינות.
מניחים בצלחת או בקערת ההגשה, מפזרים את הקרוטונים.
מחזיקים את הגבינה ביד אחת ומקלפים בעזרת קולפן מהגבינה מעל הסלט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0