המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חוצים את האגסים לחצי ומוציאים את הגרעינים, אפשר לחתוך לפיסות גדולות, או לפרוס.
שמים בקערה את עלי הבייבי ועלי הרוקט.
מניחים מעל את האגסים.
מטפטפים מעט שמן זית, כמה טיפות מיץ לימון, מתבלים היטב במלח ופלפל שחור גרוס טרי.
מערבבים הכל יחד, מגלחים מעל בקולפן ירקות רצועות ארוכות של פרמזן, ומפזרים אגוזי מלך שבורים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0