המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקפיצים את הפטריות עם שמן זית במחבת גדולה או ווק, מוסיפים מלח, ופלפל שחור גרוס. מקפיצים במשך כ-4 דקות. מצננים בתוך מסננת.
מערבבים בקערה בינונית מיונז 5% עם פסטו, עגבניות מיובשות ובצל ירוק עד תערובת אחידה.
מוסיפים לקערה את הפטריות, מערבבים היטב ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0