המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים רוטב: מערבבים בכוס שמן זית עם שום ותבלינים, מוזגים למחבת חמה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים אותן להשחמה קלה.
מוסיפים רוטב סויה וחומץ ומערבבים עד שהרוטב מתחיל לבעבע.
מוסיפים את הבזיליקום ומבשלים על אש קטנה 2 דק' ומורידים מהאש.
מכינים את הסלט: על מצע עלי בייבי פורסים רצועות מלפפון ופלפל צהוב ומניחים בתפזורת. חוצים את עגבניות השרי לחצאים ומוסיפים לסלט.
שופכים את הרוטב עם הפטריות בעזרת כף, על הסלט ומגישים כשהוא חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0