המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים רוטב: מערבבים בכוס שמן זית עם שום ותבלינים, מוזגים למחבת חמה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים אותן להשחמה קלה.
מוסיפים רוטב סויה וחומץ ומערבבים עד שהרוטב מתחיל לבעבע.
מוסיפים את הבזיליקום ומבשלים על אש קטנה 2 דק' ומורידים מהאש.
מכינים את הסלט: על מצע עלי בייבי פורסים רצועות מלפפון ופלפל צהוב ומניחים בתפזורת. חוצים את עגבניות השרי לחצאים ומוסיפים לסלט.
שופכים את הרוטב עם הפטריות בעזרת כף, על הסלט ומגישים כשהוא חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0