המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות). מרפדים תבנית בנייר אפייה.
מניחים את נתחי הסלמון, מתבלים במלח גס ופלפל, ומניחים על כל קובייה חצי פלח לימון. יוצקים בתחתית התבנית יין לבן.
אופים 9-10 דקות, או עד שהדג מזהיב.
הרכבת הסלט: מערבבים בקערה גדולה יחד את השומר, בצל וכוסברה, מוסיפים את רוטב החרדל ודבש לייט, ומערבבים היטב. *ניתן להמיר את הכוסברה בפטרוזיליה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
הגשה: מעבירים את הסלט לצלחת הגשה גדולה, ומניחים מעל את נתחי הסלמון האפוי עם הלימון. מגישים מיד. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0