מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות). מרפדים תבנית בנייר אפייה.
שלב 2
0 דקות
מניחים את נתחי הסלמון, מתבלים במלח גס ופלפל, ומניחים על כל קובייה חצי פלח לימון. יוצקים בתחתית התבנית יין לבן.
שלב 3
10 דקות
אופים 9-10 דקות, או עד שהדג מזהיב.
שלב 4
1 דקות
הרכבת הסלט: מערבבים בקערה גדולה יחד את השומר, בצל וכוסברה, מוסיפים את רוטב החרדל ודבש לייט, ומערבבים היטב.
*ניתן להמיר את הכוסברה בפטרוזיליה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 5
0 דקות
הגשה: מעבירים את הסלט לצלחת הגשה גדולה, ומניחים מעל את נתחי הסלמון האפוי עם הלימון. מגישים מיד.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות). מרפדים תבנית בנייר אפייה.
שלב 2
מתוך
5
מניחים את נתחי הסלמון, מתבלים במלח גס ופלפל, ומניחים על כל קובייה חצי פלח לימון. יוצקים בתחתית התבנית יין לבן.
שלב 3
מתוך
5
אופים 9-10 דקות, או עד שהדג מזהיב.
שלב 4
מתוך
5
הרכבת הסלט: מערבבים בקערה גדולה יחד את השומר, בצל וכוסברה, מוסיפים את רוטב החרדל ודבש לייט, ומערבבים היטב.
*ניתן להמיר את הכוסברה בפטרוזיליה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 5
מתוך
5
הגשה: מעבירים את הסלט לצלחת הגשה גדולה, ומניחים מעל את נתחי הסלמון האפוי עם הלימון. מגישים מיד.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0