המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים את הפלפלים, חוצים אותם ומוציאים את הגרעינים. חותכים לרצועות ברוחב 2 ס"מ.
מחממים היטב את השמן במחבת עמוקה (אפשר לבדוק את חום השמן ע"י הכנסת פרוסת גזר למחבת - אם הוא מוציא בועות, סימן שהשמן מספיק חם).
מטגנים את הפלפלים במחזורים קטנים (כל צבע פלפל בנפרד) ומערבבים עד שמתקבלים סימני חריכה על הפלפלים משני הצדדים.
מוציאים לצלחת עם נייר סופג.
מפוררים תיבוליות למחבת עם השמן ומערבבים היטב עד המסתן. מוסיפים את כל הפלפלים המטוגנים לדקה נוספת. מערבבים ומוציאים עם כף מחוררת, לכלי פיירקס להגשה.
מוסיפים את החומץ, מערבבים ומקשטים בעלי בזיליקום טריים חתוכים לרצועות דקות.
מצננים ומכניסים למקרר לקירור מלא ל-120 דקות לפחות (לספיגת טעמים).
מגישים קר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0