המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קולים פלפלים בגריל, או על להבה גלויה עד שהקליפה נחרכת ומתנתקת. מעבירים לשקית או לקופסה אטומה, ומצננים באדים (הם יסייעו לניתוק הקליפה). קולפים וחותכים לרצועות.
שמים את כל החומרים בקערה למעט קרוטונים ורוטב. מוסיפים רוטב, ומערבבים היטב. ממש לפני ההגשה, מפזרים מעל קרוטונים. בתיאבון!
להכנת הקרוטונים: אופים בתנור קוביות חלה משוחות בשמן זית. אפשר להמיר גם בקרוטונים אסם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
איפה נמצאת החלה במתכון?
היי, בהוראות הכנה. ניתן להכין לבד את הקרוטונים מחלה אפויה עם שמן זית או להשתמש בקרוטונים מוכנים 🌸
הצג מתכונים נוספים
הערות 1