המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה בסיר עם מים לפי ההוראות על גבי האריזה.
מסננים, שוטפים במים קרים, ומניחים בצד.
מניחים על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה את עגבניות השרי, ויוצקים מעט שמן זית.
אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות צלזיוס, מוציאים מהתנור ומצננים.
בקערה מערבבים 50 גרם פסטו עם לימון וכדורי מוצרלה.
יוצקים את רוטב הפסטו על הפסטה, ומערבבים היטב.
מוסיפים פלפלים קלויים, עגבניות שרי אפויות, עגבניות מיובשות, שקדים קלויים וזרעי פרג.
מגישים קר. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0