המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 220 מעלות. מתבלים כל ירק בנפרד בתבלינים ושמן זית, מסדרים על תבנית עם נייר אפיה וצולים בתנור כ-20 דקות – עד שהירקות מוכנים ולא רכים מדי.
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
שמים את הפסטה בקערת הגשה גדולה. מוסיפים מעל את הירקות הקלויים ואת התפוחים.
מכינים את הרוטב: מחממים חומץ בלסמי ודבש יחד במיקרוגל, עד שכל הדבש נמס והחומץ מצטמצם מעט. מוסיפים שמן זית מלח ופלפל ומערבבים.
מפזרים מעל קוביות גבינת פטה, גרעיני רימון ועלי בזיליקום ומגישים (קר).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0