המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים את קוביות החציל במסננת ומוסיפים 1 כפית מלח, מערבבים היטב ומשרים כשעה-שעתיים. סופגים עם נייר סופג את כל הנוזלים והלחות שיצאו מקוביות החציל.
מחממים תנור ל-200 מעלות על מצב גריל.
מניחים את הפלפלים, בצל סגול, קישואים וחצילים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. מזלפים על הירקות שמן זית, מוסיפים 1/2 כפית מלח ומעט פלפל שחור ומערבבים מעט.
מכניסים לתנור וצולים עד שהירקות מקבלים הזהבה יפה, כ-20-30 דקות.
בינתיים מרתיחים סיר עם הרבה מים ומלח לרתיחה. מוסיפים את הפסטה למים הרותחים. כשהפסטה מוכנה מסננים אותה מהמים ושוטפים מעט במים קרים.
בצלוחית או צנצנת קטנה מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב – 2 כפות שמן זית, 2 כפות מיץ לימון, 1 כף דבש, 1 שן שום כתושה, 1/2 כפית מלח ומעט פלפל שחור.
מסדרים את הפסטה בקערת הגשה, מוסיפים את הירקות הצלויים, זיתים, מוצרלה, עליי בזיליקום ורוטב. מערבבים היטב ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0