מבשלים את הפסטה לפי ההוראות, מסננים ושוטפים. מערבבים את שתי שקיות התיבלונים עשבי תיבול, בשמן ובלימון.
שלב 2
0 דקות
את הגבינה חותכים לקוביות, את הזיתים ואת הבצל חותכים גס. מערבבים הכל בקערה וזוללים. טעים להוסיף לסלט שעועית ירוקה, עגבניות שרי ולמי שאוהב - עוד שמן זית.
שלב 1
מתוך
2
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות, מסננים ושוטפים. מערבבים את שתי שקיות התיבלונים עשבי תיבול, בשמן ובלימון.
שלב 2
מתוך
2
את הגבינה חותכים לקוביות, את הזיתים ואת הבצל חותכים גס. מערבבים הכל בקערה וזוללים. טעים להוסיף לסלט שעועית ירוקה, עגבניות שרי ולמי שאוהב - עוד שמן זית.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0