המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה במים רותחים ומומלחים לפי ההוראות שעל האריזה. מסננים, שוטפים תחת מים זורמים, מסננים שוב ומעבירים לקערה. מוסיפים 2 כפות שמן ומערבבים.
מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים פלפלים, זוקיני, חציל, בטטה וכרובית, כל ירק בנפרד, עד להזהבה. מעבירים לקערת הפסטה ומוסיפים את שאר המרכיבים.
מערבבים בקערה קטנה את הרוטב, יוצקים לקערת הסלט, מערבבים, טועמים ומשפרים תיבול.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0