המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה בסיר עם מים ומעט מלח, מקררים את הפסטה.
חותכים גס את הגבינה הבולגרית והעגבניות המיובשות, את עגבניות השרי חוצים לשתיים.
מוסיפים לפסטה הקרה את תערובת הגבינה, את הזיתים ואת שמן הזית ומערבבים.
ניתן להוסיף בזיליקום ושום כתוש לפי הטעם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0