מכניסים את תבנית העגבניות והפטריות לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות, וצולים במשך כ-40 דקות, או עד שהעגבניות מזהיבות והפטריות משנות צבע. מוציאים את התבנית מהתנור, ומצננים.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את חומרי הרוטב לקערית ומערבבים היטב, עד קבלת מרקם אחיד וחלק.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את העגבניות והפטריות עם השום, עלי הבזיליקום והטימין לפסטה.
שלב 6
0 דקות
יוצקים את הרוטב לפסטה ומערבבים.
שלב 7
0 דקות
מפזרים גבינת פטה וזיתים, ומגישים.
שלב 1
מתוך
7
מוסיפים את הפסטה לסיר עם מי מלח רותחים ומבשלים לדרגת אל-דנטה. מסננים את הפסטה מהמים, ומעבירים לקערה.
מכניסים את תבנית העגבניות והפטריות לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות, וצולים במשך כ-40 דקות, או עד שהעגבניות מזהיבות והפטריות משנות צבע. מוציאים את התבנית מהתנור, ומצננים.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים את חומרי הרוטב לקערית ומערבבים היטב, עד קבלת מרקם אחיד וחלק.
שלב 5
מתוך
7
מוסיפים את העגבניות והפטריות עם השום, עלי הבזיליקום והטימין לפסטה.
שלב 6
מתוך
7
יוצקים את הרוטב לפסטה ומערבבים.
שלב 7
מתוך
7
מפזרים גבינת פטה וזיתים, ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0