מחממים שמן זית במחבת גדולה ומוסיפים את רוטב הפסטו הקפוא. מבשלים כדקה תוך כדי ערבוב, עד שהרוטב הופך לאחיד. מורידים מהאש.
שלב 2
0 דקות
מחממים תנור ל-150 מעלות.
שלב 3
20 דקות
מערבבים בתבנית בינונית עגבניות שרי ורוטב פסטו. אופים יחד כ-20 דקות, או עד שהעגבניות מתכווצות מעט.
שלב 4
20 דקות
מוציאים מהתנור, ממליחים, מעבירים לכלי אחסון, ומצננים במקרר לפחות 20 דקות.
שלב 5
0 דקות
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים במים קרים.
שלב 6
0 דקות
קולים את הצנוברים במחבת חמה, עד שהם מזהיבים.
שלב 7
5 דקות
מערבבים בקערה גדולה את הפסטה, העגבניות האפויות בפסטו, הצנוברים הקלויים, חומץ הבלסמי ועלי הרוקט (ניתן להמיר את עלי הרוקט בחצי חבילה נבטי החמנייה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) מגישים קר.
שלב 1
מתוך
7
מחממים שמן זית במחבת גדולה ומוסיפים את רוטב הפסטו הקפוא. מבשלים כדקה תוך כדי ערבוב, עד שהרוטב הופך לאחיד. מורידים מהאש.
שלב 2
מתוך
7
מחממים תנור ל-150 מעלות.
שלב 3
מתוך
7
מערבבים בתבנית בינונית עגבניות שרי ורוטב פסטו. אופים יחד כ-20 דקות, או עד שהעגבניות מתכווצות מעט.
שלב 4
מתוך
7
מוציאים מהתנור, ממליחים, מעבירים לכלי אחסון, ומצננים במקרר לפחות 20 דקות.
שלב 5
מתוך
7
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים במים קרים.
שלב 6
מתוך
7
קולים את הצנוברים במחבת חמה, עד שהם מזהיבים.
שלב 7
מתוך
7
מערבבים בקערה גדולה את הפסטה, העגבניות האפויות בפסטו, הצנוברים הקלויים, חומץ הבלסמי ועלי הרוקט (ניתן להמיר את עלי הרוקט בחצי חבילה נבטי החמנייה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) מגישים קר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0