המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים את הפסטה עד שמתבשלת, מקררים ושוטפים במים קרים.
מטגנים את כל החומרים למעט הפלפלים הקלויים, מוסיפים את התבלינים, מבשלים כ-20 דקות עד לקבלת תערובת רכה.
מוסיפים את הפסטה השטופה ומערבבים קלות.
כאשר הפסטה מוכנה מוסיפים את הפלפלים הקלויים חתוכים לרצועות ומערבבים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0