המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה ומצננים.
מרתיחים אפונה בסיר עם מים חמים כ- 3 דקות (חשוב שלא תהיה רכה מדי), מסננים ומצננים.
חותכים את השומר עם מנדולינה לפרוסות דקות ואז חותכים לגפרורים.
פורסים את הפלפלונים לטבעות דקות.
פורסים את גליל גבינת העיזים לפרוסות.
מניחים בקערה את הפלפלונים, פסטה, האפונה, רצועות השומר, עגבניות השרי ופרוסות גבינת העיזים.
משקשקים בצנצנת את מרכיבי הרוטב ומוסיפים לקערת הסלט.
מקשטים מעל עם גבינת קשקבל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0