המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים במחבת שמן זית, וקולים את הצנוברים כדקה. מוסיפים את רוטב הפסטו הקפוא ומערבבים עד שהוא נמס לגמרי.
מורידים מהאש מוסיפים את כדורי המוצרלה. מצננים במקרר עד לשימוש.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים במים קרים.
בקערה גדולה מערבבים את הפסטה, הגבינות, הצנוברים, הפסטו, מיץ הלימון, החומץ ועלי הבייבי (ניתן להמיר גם בעלי בייבי תרד, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון). מגישים בטמפרטורת החדר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0