המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים את הפסטה על פי הוראות היצרן.
מסננים ומעבירים לקערה.
מכניסים את כל חומרי רוטב הפסטו למעבד מזון, ומערבבים עד לקבלת רוטב חלק ובמרקם שאוהבים, כ-2 דקות.
מוסיפים זיתים שחורים, עגבניות וגבינה מגורדת.
מוסיפים מעל את רוטב הפסטו, ומערבבים היטב. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0