המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן
מעבירים את הפסטה לקערה גדולה3.חוצים עגבניות השרי ושמים בקערה
מוסיפים את הזיתים המגולענים לקערה
חותכים את הגבינה לקוביות קטנות (0.5x0.5 ס?מ) ומעבירים לקערה
קולים את הצנוברים על מחבת ללא שמן ומעבירים לקערה
מוסיפים לקערה את העגבניות המיובשות, השמן, החומץ והבזיליקום
מערבבים בעדינות ומגישים
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0