המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה, מסננים ומצננים.
במקביל חותכים את הגמבה, בצל ירוק, חסה, מלפפונים חמוצים ואת הזיתים לקוביות קטנות. את עגבניות השרי לחצות לרבעים. את הפטרוזיליה לקצוץ דק.
מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם ומערבבים היטב.
מוסיפים את הטונה עם השמן ואת הביצים (חותכים לקוביות בינוניות) ומערבבים שוב.
מוסיפים את הפסטה ואוכלים. בתאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0