מומלץ להשתמש בקערה עמוקה בקוטר של כ- 20 ס"מ
מבשלים את הפסטה על פי ההוראות.
שלב 2
0 דקות
בינתיים, חותכים את הגבינה המלוחה לקוביות ומעבירים לקערה.
שלב 3
5 דקות
חוצים כל עגבנייה ומעבירים לקערה. מוסיפים לקערה את טבעות הזיתים.
*ניתן להשתמש גם בטבעות זיתים שחורים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 4
0 דקות
חותכים את עלי הבזיליקום לרצועות דקות.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את הפסטה לקערה, שופכים את הרוטב ומערבבים היטב. מפזרים את עלי הבזיליקום על הסלט.
שלב 1
מתוך
5
מומלץ להשתמש בקערה עמוקה בקוטר של כ- 20 ס"מ
מבשלים את הפסטה על פי ההוראות.
שלב 2
מתוך
5
בינתיים, חותכים את הגבינה המלוחה לקוביות ומעבירים לקערה.
שלב 3
מתוך
5
חוצים כל עגבנייה ומעבירים לקערה. מוסיפים לקערה את טבעות הזיתים.
*ניתן להשתמש גם בטבעות זיתים שחורים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 4
מתוך
5
חותכים את עלי הבזיליקום לרצועות דקות.
שלב 5
מתוך
5
מוסיפים את הפסטה לקערה, שופכים את הרוטב ומערבבים היטב. מפזרים את עלי הבזיליקום על הסלט.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0