המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי הוראות על גבי האריזה.
מניחים בקערה גדולה את כל המרכיבים, מלבד הגבינה, מערבבים הכל, מוסיפים את התיבול.
פורסים את הגבינה לקוביות, מפזרים על הסלט.
אפשר להגיש עם בגט חם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0