קולפים את הפפאיה ופורסים הכי דק שאפשר (הכי קל לעשות את זה בעזרת קולפן ירקות). חותכים את הפרוסות לגפרורים.
שלב 2
0 דקות
שמים את כל החומרים חוץ מהעגבניות והבוטנים בשקית, מערבבים, סוגרים ומועכים בלחיצות חזקות כדקה. זה קצת מוזר, אבל כך הטעמים מתערבבים והירקות סופגים את הרוטב.
שלב 3
0 דקות
מעבירים את תוכן השקית לקערה, מפזרים מעל חצאי עגבניות ובוטנים ומגישים.
שלב 1
מתוך
3
קולפים את הפפאיה ופורסים הכי דק שאפשר (הכי קל לעשות את זה בעזרת קולפן ירקות). חותכים את הפרוסות לגפרורים.
שלב 2
מתוך
3
שמים את כל החומרים חוץ מהעגבניות והבוטנים בשקית, מערבבים, סוגרים ומועכים בלחיצות חזקות כדקה. זה קצת מוזר, אבל כך הטעמים מתערבבים והירקות סופגים את הרוטב.
שלב 3
מתוך
3
מעבירים את תוכן השקית לקערה, מפזרים מעל חצאי עגבניות ובוטנים ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0