מתחילים דווקא בצנוברים (ניתן להמיר את הצנוברים בשקדים או גרעיני חמניות קלופים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון): מחממים מחבת גדולה וקולים בה את הפיצוחים עד להזהבה. מסירים מהאש ומעבירים לקערה גדולה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את כל החומרים ומערבבים. הרוטב אינו צריך "להטביע" את הסלט אלא רק לספק לו טעם. הרעיון הוא לשמור את הפצפוצים פריכים ולא רטובים. טועמים, ורק אם מרגישים שחסר טעם מוסיפים עוד קצת רוטב.
שלב 1
מתוך
2
מתחילים דווקא בצנוברים (ניתן להמיר את הצנוברים בשקדים או גרעיני חמניות קלופים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון): מחממים מחבת גדולה וקולים בה את הפיצוחים עד להזהבה. מסירים מהאש ומעבירים לקערה גדולה.
שלב 2
מתוך
2
מוסיפים את כל החומרים ומערבבים. הרוטב אינו צריך "להטביע" את הסלט אלא רק לספק לו טעם. הרעיון הוא לשמור את הפצפוצים פריכים ולא רטובים. טועמים, ורק אם מרגישים שחסר טעם מוסיפים עוד קצת רוטב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0