המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חולטים את פרחי הברוקולי במים רותחים עם מלח, עד שהגבעול רך כאשר סכין ננעצת בו, חשוב לא לחלוט יתר על המידה.
בסיום החליטה, מעבירים את הברוקולי לאמבטיית מים עם קרח על מנת לעצור את הבישול, ולשמור על צבעו. מסננים מהנוזלים.
שמים את כל החומרים בכלי (צר וגבוה), וטוחנים בעזרת מוט בלנדר ידני עד אחידות המרכיבים.
מחממים את שניצל הברוקולי, ופורסים לרצועות.
שמים בקערה גדולה את פרחי ברוקולי, שניצל ברוקולי, שקדים קלויים וכ-3 כפות וינגרט חרדל, מערבבים את כל החומרים, מתבלים במלח ומגישים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0