המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפתיתים פלוס בורגול במיץ התפוזים טבעי, בהתאם להוראות ההכנה שעל השקית, עד שמוכן. מקררים.
מערבבים את כל עשבי התיבול בקערה יחד עם הפתיתים פלוס בורגול.
מוסיפים את גרידת התפוזים והג'ינג'ר.
מוסיפים שמן זית, מיץ תפוזים מתפוז אחד ומלח, ומערבבים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0