המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים את פתיתי הקוסקוס הישראלי לפי ההוראות שעל האריזה. לאחר מכן, מפוררים את פתיתי הקוסקוס במזלג ומעבירים לקערה גדולה.
מוסיפים את הירקות ועשבי התיבול. מתבלים במלח, פלפל, מוסיפים שמן זית ומיץ לימון. מערבבים הכל ביחד, טועמים ומשפרים תיבול לפי הצורך. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0