רוחצים היטב את הצנון ומקלפים אותו (אם משתמשים בצנון אדום, לא מקלפים, כדי שקליפתו תוסיף גוון לסלט. במקרה כזה כדאי להשתמש בתפוח ירוק ולא אדום). פורסים את הצנון לפרוסות וזורים עליהן מלח, מערבבים ומשהים כעשר דקות.
שלב 2
0 דקות
רוחצים ומנגבים את התפוח, לא לקלף, חותכים אותו לאורכו ומרחיקים את הגרעינים. פורסים לפרוסות.
שלב 3
0 דקות
רוחצים את המלפפונים ופורסים אותם בקליפתם. מסלקים את הנוזלים שהפריש הצנון. מערבבים את הצנון עם התפוח והמלפפונים. טורפים את השמנת בקערית עם מלח, פלפל לבן ושמיר קצוץ ויוצקים על הסלט.
שלב 1
מתוך
3
רוחצים היטב את הצנון ומקלפים אותו (אם משתמשים בצנון אדום, לא מקלפים, כדי שקליפתו תוסיף גוון לסלט. במקרה כזה כדאי להשתמש בתפוח ירוק ולא אדום). פורסים את הצנון לפרוסות וזורים עליהן מלח, מערבבים ומשהים כעשר דקות.
שלב 2
מתוך
3
רוחצים ומנגבים את התפוח, לא לקלף, חותכים אותו לאורכו ומרחיקים את הגרעינים. פורסים לפרוסות.
שלב 3
מתוך
3
רוחצים את המלפפונים ופורסים אותם בקליפתם. מסלקים את הנוזלים שהפריש הצנון. מערבבים את הצנון עם התפוח והמלפפונים. טורפים את השמנת בקערית עם מלח, פלפל לבן ושמיר קצוץ ויוצקים על הסלט.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0