חותכים את החסה לחצי, את החצי חותכים לרבעים, ואת הרבעים לשמיניות.
שלב 2
0 דקות
שמים את החסה בקערת סלט ומוסיפים את רבעי התאנים לקערה. עם כף פריזאית יוצרים כדורים קטנים מהמלון. מוסיפים לקערה.
שלב 3
0 דקות
מקלפים את הגזר ועם קולפן חותכים דק כגפרורים, מפזרים מעל החסה. מפוררים ביד את גבינת הרוקפור ומפזרים מעל הסלט. שוברים את חצאי הפקאן המסוכר ומפזרים מעל הסלט. מפזרים את גרגירי הרימון.
שלב 4
0 דקות
שמים בקערית אחרת את חומרי הרוטב ומערבבים היטב עד קבלת מרקם חלק ואחיד. עם כפית מפזרים מהרוטב מעל הסלט. (הסלט לא צריך לטבוע ברוטב). מגישים קר. בתיאבון.
שלב 1
מתוך
4
חותכים את החסה לחצי, את החצי חותכים לרבעים, ואת הרבעים לשמיניות.
שלב 2
מתוך
4
שמים את החסה בקערת סלט ומוסיפים את רבעי התאנים לקערה. עם כף פריזאית יוצרים כדורים קטנים מהמלון. מוסיפים לקערה.
שלב 3
מתוך
4
מקלפים את הגזר ועם קולפן חותכים דק כגפרורים, מפזרים מעל החסה. מפוררים ביד את גבינת הרוקפור ומפזרים מעל הסלט. שוברים את חצאי הפקאן המסוכר ומפזרים מעל הסלט. מפזרים את גרגירי הרימון.
שלב 4
מתוך
4
שמים בקערית אחרת את חומרי הרוטב ומערבבים היטב עד קבלת מרקם חלק ואחיד. עם כפית מפזרים מהרוטב מעל הסלט. (הסלט לא צריך לטבוע ברוטב). מגישים קר. בתיאבון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0