המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הקולרבי, התפוח והגזר למקלות דקים וארוכים.
מפלטים תפוזים: חותכים עם סכין את הבסיס והראש, וחותכים לאט את הקליפה בהיקף. נשאר לנו תפוז חשוף ללא קליפה. בעזרת סכין חדה, מוציאים את בשר התפוזים מכל פלח. חוצים כל פלח חשוף.
מעבירים לקערה גדולה את כל הירקות, התפוחים, התפוזים וחצי מהבצל הירוק, ומערבבים יחד עם הרוטב.
מקשטים בבצל ירוק ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0