חותכים את הקולרבי, התפוח והגזר למקלות דקים וארוכים.
שלב 2
0 דקות
מפלטים תפוזים: חותכים עם סכין את הבסיס והראש, וחותכים לאט את הקליפה בהיקף. נשאר לנו תפוז חשוף ללא קליפה. בעזרת סכין חדה, מוציאים את בשר התפוזים מכל פלח. חוצים כל פלח חשוף.
שלב 3
0 דקות
מעבירים לקערה גדולה את כל הירקות, התפוחים, התפוזים וחצי מהבצל הירוק, ומערבבים יחד עם הרוטב.
שלב 4
0 דקות
מקשטים בבצל ירוק ומגישים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
חותכים את הקולרבי, התפוח והגזר למקלות דקים וארוכים.
שלב 2
מתוך
4
מפלטים תפוזים: חותכים עם סכין את הבסיס והראש, וחותכים לאט את הקליפה בהיקף. נשאר לנו תפוז חשוף ללא קליפה. בעזרת סכין חדה, מוציאים את בשר התפוזים מכל פלח. חוצים כל פלח חשוף.
שלב 3
מתוך
4
מעבירים לקערה גדולה את כל הירקות, התפוחים, התפוזים וחצי מהבצל הירוק, ומערבבים יחד עם הרוטב.
שלב 4
מתוך
4
מקשטים בבצל ירוק ומגישים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0