המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חוצים את העגבניות. מוציאים בכפית את תוך העגבנייה וקוצצים את החלק ה"בשרי" לקוביות קטנות.
מכינים את הקוסקוס לפי הוראות ההכנה שעל גבי האריזה ומשהים לצינון בטמפרטורת החדר.
מעבירים את הקוסקוס, הירקות והנוזלים לקערה ומערבבים בידיים. משתדלים לא למעוך את הקוסקוס, כדי שהסלט יישאר אוורירי. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0