המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכין את הקוסקוס לפי ההוראות שעל השקית. לצנן.
להוסיף את שאר המרכיבים (להשאיר מעט מהפיצוחים ועשבי התיבול לקישוט). לערבב קלות.
לרפד צלחת הגשה בחסה מסולסלת. להניח מתערובת הקוסקוס במרכז צלחת ההגשה ולקשט מעל בפיצוחים ועשבי תיבול קצוצים.
לערבב את מרכיבי הרוטב. למזוג את הרוטב בסמוך להגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0