המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים ומסננים את הקינואה.
שמים בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה, ומבשלים על אש קטנה כ-10 דקות.
מצננים ומוסיפים את כל החומרים מלבד האבוקדו, ומערבבים במזלג.
מערבבים את כל חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט, מוסיפים את האבוקדו ומגישים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0