המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים ומסננים את הקינואה.
שמים בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה, ומבשלים על אש קטנה כ-10 דקות.
מצננים ומוסיפים את כל החומרים מלבד האבוקדו, ומערבבים במזלג.
מערבבים את כל חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט, מוסיפים את האבוקדו ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0