המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הקינואה: מטגנים בטיפונת שמן, מוסיפים שתי כוסות מים רותחים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים כעשרים דקות עד שכל המים נספגים. מערבבים מדי פעם. כשהקינואה מוכנה מסירים מהאש.
מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל האריזה.
מזהיבים את הבצל הקצוץ בארבע כפות שמן בסיר גדול. בינתיים שוטפים את הפטריות וקוצצים לריבועים בגודל זית.
כשהבצל זהוב, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד ארבע-חמש דקות, עד שגם הן מזהיבות וגומרות להפריש את נוזליהן. מתבלים במלח ופלפל, ומוסיפים לסיר את הקינואה והקוסקוס, בוחשים היטב ומשהים על האש עד שהתבשיל חם.
מסירים מהאש ומוסיפים את הטחינה והמים. מערבבים היטב ומגישים חם או בטמפרטורת החדר. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0