המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים מים בסיר ומוסיפים מלח.
מכניסים את הקינואה ומבשלים.
מבשלים את הקינואה כמו פסטה- אין צורך למדוד מים או קינואה במדויק
לאחר כ-10 דקות מסירים מהאש ושופכים למסננת צפופה שם שוטפים את הקינואה במים קרים.
מנערים היטב כדי להוציא מהקינואה את המים העודפים.
מכניסים את הקינואה השטופה לקערה ומוסיפים את שאר החומרים.
מערבבים ומתקנים תיבול. *ניתן להמיר את הבצל בשני גבעולי בצל ירוק קצוץ ואת החמוציות בצימוקים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0