מבשלים את הקינואה עם 3 כוסות מים במשך 10 דקות, מסננים ומצננים.
שלב 2
5 דקות
מוסיפים לקערת הקינואה את הבצל, הגמבה, הפטרוזיליה (ניתן להמיר בכוסברה באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), החמוציות והאגוזים.
שלב 3
0 דקות
מתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל לפי הטעם.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
3
מבשלים את הקינואה עם 3 כוסות מים במשך 10 דקות, מסננים ומצננים.
שלב 2
מתוך
3
מוסיפים לקערת הקינואה את הבצל, הגמבה, הפטרוזיליה (ניתן להמיר בכוסברה באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), החמוציות והאגוזים.
שלב 3
מתוך
3
מתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל לפי הטעם.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0