המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים בה את הבשר למשך 60-120 דקות.
שוטפים את הקינואה ומבשלים אותה בסיר עם כוס וחצי מים רותחים על אש נמוכה עד שהמים נספגים בגרגרים והם נעשים די שקופים ורכים. שומרים להמשך.
מחממים ווק או מחבת גדולה עם שמן ומקפיצים את הפלפלים דקה-שתיים. מסננים את הבשר מהמרינדה (שומרים אותה להמשך) ומוסיפים את הבשר למחבת/ווק. מטגנים על אש גבוהה תוך כדי ערבוב והקפצה שתיים-שלוש דקות ומוסיפים בצל ירוק, מלח, פלפל ואת חומרי המרינדה.
מוסיפים את הבשר והפלפלים לקינואה, מוסיפים צנוברים ומערבבים. מגישים מיד או בטמפרטורת החדר.
לגיוון: מי שלא אוהב קינואה יכול להחליפה בקוסקוס או בורגול מבושלים/מאודים ומוכנים לאכילה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0