מבשלים את הקינואה בסיר מכוסה עם שתי כוסות מים ומעט מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות.
שלב 2
10 דקות
בתום הבישול מניחים מגבת בין המכסה לסיר במשך 10 דקות.
שלב 3
20 דקות
בינתיים חוצים את הפלפלים וקולים אותם בגריל במשך 20 דקות, קולפים את הקליפה וחותכים לקוביות קטנות. ניתן להכניס את הפלפלים הקלויים לשקית ניילון עד שיצטננו, כדי להקל על הקילוף.
שלב 4
0 דקות
מגלענים את הזיתים, וחותכים לקוביות את העגבניות.
שלב 5
0 דקות
שמים את כל החומרים בקערה גדולה ומתבלים. מצננים ומגישים קר.
שלב 1
מתוך
5
מבשלים את הקינואה בסיר מכוסה עם שתי כוסות מים ומעט מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות.
שלב 2
מתוך
5
בתום הבישול מניחים מגבת בין המכסה לסיר במשך 10 דקות.
שלב 3
מתוך
5
בינתיים חוצים את הפלפלים וקולים אותם בגריל במשך 20 דקות, קולפים את הקליפה וחותכים לקוביות קטנות. ניתן להכניס את הפלפלים הקלויים לשקית ניילון עד שיצטננו, כדי להקל על הקילוף.
שלב 4
מתוך
5
מגלענים את הזיתים, וחותכים לקוביות את העגבניות.
שלב 5
מתוך
5
שמים את כל החומרים בקערה גדולה ומתבלים. מצננים ומגישים קר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0